GSA is misschien wel de leukste homo sportclub van Nederland.

Bij GSA kun je  in een open, vriendelijke, respectvolle en serieuze atmosfeer zwemmen, trainen voor de triatlon en, zolang er geen ijs op het water ligt, buiten zwemmen.

Een flink deel van de zwemmers doet mee aan toernooien in binnen- en buitenland.
Een kleine, maar zeer actieve groep traint voor de triatlon en een wat grotere, maar minstens zo enthousiaste club, duikt bij mooi en minder mooi weer overal het water in. Van de Amstel en het IJ tot het Nieuwe Meer…

Maar alleen lekker komen trainen kan natuurlijk ook 🙂

Je hoeft geen keuze te maken, je kunt ook aan alle onderdelen deelnemen of je eigen combinatie maken.

Naast sporten, is iedereen ook welkom om een borrel te komen drinken, mee uit te gaan eten, dansen, wandelen of te herdenken.

TRAININGEN – Voor iedereen, op alle niveau’s.
GSA biedt gevarieerde trainingen op hoog niveau, met aandacht voor het opbouwen en behouden van conditie en aandacht voor techniek. Vooral de masterzwemmer is gebaat bij een goede techniek.
Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag kun je bij ons trainen. We trainen twee keer in het Marnix en twee keer in het Sloterparkbad.
Alle trainingen worden door ervaren en gediplomeerde trainers gegeven die allen lid zijn van de club en op andere dagen mee zwemmen.

Lees meer over ZWEMMEN.

 

LID WORDEN? – Kom eerst gratis proeftrainen!
Je kunt gratis twee aaneensluitende weken mee doen voor je besluit lid te worden. Stuur ons een mailtje: info@gayswimamsterdam.nl wanneer je wilt komen. We verwelkomen je graag in het zwembad.

Hartelijke groet,

Gay Swim Amsterdam