In het Pinksterweekend nam GSA met twee teams deel aan het tweejaarlijkse internationale waterpolotoernooi in Parijs, met als resultaat een 4e en 8e plek. In totaal deden er tien teams met zo’n 90 waterpoloërs mee uit Londen, Manchester, Kopenhagen, Brussel, Amsterdam en Parijs. Elke keer weer meer teams. Het was een gezellig en vriendschappelijk weerzien van alle waterpolomaatjes en nieuwelingen.

Het begon zaterdagochtend al vroeg. Om 8 uur begon de eerste wedstrijd van GSA 1 en de finale tussen Manchester Sharks en Montmatre was om 17.00 uur. Een lange speeldag maar wel met heel veel plezier en zon.GSA speelde met 13 spelers (m/v) in twee teams. Dus dat werd onderling voor elkaar invallen. In de middag brak de hoeveelheid wedstrijden (in totaal 10) ons dat op. Maar veel nieuwe spelers van de afgelopen jaren konden op deze manier meer ervaring op doen.

‘s Avonds was er in het park Villette de bekende en gezellige picknick. Met drank en eten werden vriendschappen weer versterkt en nieuwe gemaakt. Au Revoir Paris!

1. Manchester Sharks, 2. Montmatre, 3. Mermaids Kopenhagen, 4. GSA 2, 5. Londen orca 1, 6. Londen orca 2, 7. Bruxelles, 8. GSA 1, 9. Acquahomo 1, 10. Acquahomo 2