° Op vrijdag 28 december luiden we 2018 uit. Na het zwemmen verzamelen we in de hal van het zwembad. Hierna lopen we naar Hotel Buiten.

° Op zaterdag 5 januari 2019 verwelkomen we om 17.00 uur het nieuwe jaar in de Taboo Kantine, daar hopen we iedereen te zien, zwemmers, triatleten, vrienden, vriendinnen, partners en met jullie allemaal het glas te heffen. Reguliersdwarsstraat 43

° We zijn trots en blij dat we samen met DGLA voor de vijfde keer een triatlonarrangement aanbieden. Vanaf februari en tot half juli kun je mee doen aan dit perfecte trainingsaanbod als voorbereiding op het triatlon seizoen van 2019. Informatie kun je vinden op http://www.gayswimamsterdam.nl/triatlon/ . 

° Vanaf woensdag 2 januari begint het twee wekelijkse lange afstand zwemmen weer, dit betekent dat er om de week op woensdag een of twee banen gereserveerd zijn voor lange afstand zwemmers. Zij krijgen een speciaal trainingsprogramma.Dus elke oneven week, op de woensdag, is er een baan en ruimte voor deze liefhebbers. Ben jij dat (nog) niet, doe een keer mee en laat je verrassen.

° Op zaterdag 25 mei organiseert GSA het ONGZ, het Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschap. We rekenen op al onze leden, als deelnemer en als vrijwilliger, de website is bijna klaar, daar kun je je inschrijven. Verheug je op meer informatie over dit evenement. Inschrijven is nu nog niet mogelijk. https://gayswimamsterdam.nl/ongz/

° Op zaterdag 2 februari 2019 gaan we weer eten en drinken, waar en hoe laat kun je binnenkort lezen op onze activiteiten pagina.

En natuurlijk wensen we iedereen, of je nu vaak komt zwemmen of niet zo vaak, of je vriendin of vriend van GSA bent, het allerbeste voor 2019 en danken we iedereen voor het enthousiaste zwemmen.