Gay Swim Amsterdam is een homosportclub waar je kunt zwemmen, trainen voor de triatlon en, zolang er geen ijs op het water ligt, buiten kan zwemmen. GSA is een vriendelijke zwemvereniging waar we soms op een ontspannen en dan weer op een fanatieke manier trainen om onze conditie en sportieve prestaties te verbeteren.  De vereniging telt ruim tachtig leden, mannen en vrouwen van alle leeftijden. GSA bestaat sinds 1995 en is lid van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB).

TRAININGEN – Voor iedereen, op alle niveau’s.
GSA biedt trainingen op bijna alle dagen van de week; vier zwemtrainingen in het Sloterparkbad en Marnixbad waaronder op de vrijdag een specifieke triatlonzwermtraining. Alle trainingen worden door ervaren en gediplomeerde trainers gegeven met gevarieerde programma’s voor beginners tot gevorderden. Of je nu sneller wilt leren zwemmen, schaven aan je techniek, je conditie of wedstrijdprestaties wilt verbeteren, je kunt bij alle trainingen in de week aansluiten.

Word lid!

ZWEMMEN – Binnen en buiten!
GSA biedt vier zwemtrainingen per week, twee in het Sloterparkbad, twee in het Marnixbad. De zwemmers nemen regelmatig deel aan (inter-) nationale wedstrijden en toernooien zoals KNZB Masters, NGVZ, Eurogames, WorldOutgames en Gay Games. Maar gewoon lekker trainen voor jezelf kan natuurlijk ook. Een actieve groep traint voor de triathlon. Als jou dat wat lijkt kun je meedoen aan onze speciale triatlontrainingen. Een wat grotere maar minstens zo enthousiaste club, duikt, weer of geen weer, het open water in, van de Amstel en het IJ tot het Nieuwe Meer.
Lees meer over ZWEMMEN.

TRIATHLON
Voor de vierde keer biedt GSA in samenwerking met DGLA een speciaal triathlontrainingsarrangement. De triatlontrainingen zijn afhankelijk van het seizoen en richten zich met name op het zwemmen, inclusief open water zwemmen. Maar ook worden er hardlooptrainingen en fietstrainingen aangeboden. Je kunt er binnenkort meer over lezen op deze site.

Word lid!

LoveSwim, het jaarlijkse zwemfeest in de Amstel was opnieuw een groot succes.
De foto’s van LoveSwim fotografe Hannah van Herk zijn hier te zien: https://www.flickr.com/photos/hvanherk/sets/72157687337776015/