GSA’ers hebben dit jaar meegedaan aan verschillende wedstrijden en toernooien. De vereniging stimuleert die deelname ook, want meedoen aan zwemwedstrijden is niet alleen leuk, maar ook motiverend. Het is natuurlijk niet verplicht.

Het regelmatig toetsen van vorderingen en het toeleven naar een wedstrijd vormt een belangrijk onderdeel van de zwemtrainingen. Onze zwemmers slepen regelmatig diverse prijzen in de wacht.

Dit jaar wonnen we medailles bij:

1 t/m 3 juni    Queer Cup Hamburg 

14 juli             Clubkampioenschappen – het Marnix 

3 augustus    LoveSwim

4 t/m 12 augustus           Gay Games Parijs

Paris 2018 - Gay Games 10

29 september                                   Ketelbinkie

Jubileum (25 jarig bestaan) Ketelbinkie
Op zaterdag 29 september organiseert Ketelbinkie Zwemmen een groot internationaal zwemtoernooi in het 50 meterbad ‘Hart van Zuid’ in Rotterdam. Tijdens dit zwemtoernooi kun jij je beste slag(en) laten zien! Daarnaast is er voldoende ruimte voor sociale activiteiten en te feesten tijdens dit Rotterdam Pride weekend. Op deze speciale website vind je meer informatie over inschrijven en het volledige programma. Het zou leuk zijn wanneer we met een grote groep naar toe kunnen gaan.


(**) Als je meedoet aan een zwemwedstrijd of -toernooi dien je dit altijd aan de zwemcommissie van GSA door te geven. Als vereniging zijn we verplicht elke deelname in binnen- en buitenland aan de KNZB door te geven. Doen we dit niet dan volgt er een boete. Verzaak je je deelname aan ons door te geven dan zal de boete aan jou doorbelast worden.