Menu Sluiten

Leden

Deze pagina is er speciaal voor onze leden. Je vindt hier zaken zoals de activiteiten agenda, de GSA-shop, en nog veel meer!

Activiteiten agenda

Bij GSA draait het uiteraard niet alleen om het zwemmen en verbeteren van je sportprestaties. Er is natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en sociale activiteiten buiten het zwembad! Speciaal voor die activiteiten heeft de club een activiteitencommissie die bestaat uit Johnny Elisen en Danny van Zuijlen. Voor meer info over hun plannen kun je contact met ze opnemen via het activiteiten-mailadres. Klik daarvoor hier!

Ook dit seizoen heeft GSA weer een aantal leuke en gezellige activiteiten voor haar leden opgesteld. Zie hieronder de agenda voor het tweede deel van 2021.

Donderdag 30 september: Rialto
Eind september gaat de nieuwe gayfilm Rialto in première. Met Gasteren willen we deze film op donderdag 30 september in de avond bezoeken. Bioscoop en tijd worden later bekend gemaakt (even kijken waar de film draait). Maar zet de datum alvast in je agenda! Klik hier om je aan te melden! Klik hier voor de trailer

Zondag 30 oktober: Bowlen + Vette Bek diner
Een traditie, ingezet door de geweldige vorige activiteitencommissie, die wij graag doorzetten: het jaarlijkse GSA-bowlinguitje met daarna het vette bek diner. Top (en heerlijk foute) locatie blijft natuurlijk het bowlingpaleis Knijn, vlakbij de RAI. Laat je kwaliteiten op de baan zien, gooi de ballen uit je broek en steek je vingers eens in een ander gat. In verband met de reserveringen aanmelden vóór zondag 17 oktober. Kosten: circa 25-40 euro (ligt eraan hoe duur je zelf eet). Klik hier om je aan te melden!

Zaterdag 13 november: Sint Maarten
Op 11 november is het Sint Maarten: dé Nederlandse traditie waarbij je met lampionnen zoveel mogelijk snoep langs de deuren mag ophalen. Wij verplaatsen het snoepgoed naar de kroeg (waar ook veel lekkers te halen is) en nodigen jullie op zaterdag 13 november vanaf 19:30u uit voor een gezellige borrel in gaycafé De Prik. Uiteraard mag je je lampion meenemen!

Borrels

Zo nu en dan organiseert GSA ook gezellige borrels. Momenteel liggen deze door de corona-crisis even stil, maar mocht er weer wat georganiseerd worden, dan wordt dit zo snel mogelijk naar onze leden gecommuniceerd!

GSA-Shop

Naast activiteiten levert GSA ook zo nu en dan kleding aan de leden.
De huidige badkleding-stijl van GSA ziet er als volgt uit:

GSA-stijl voorkant GSA stijl achterkant
Wil je graag een van deze items bestellen, laat het ons dan weten: klik hier.