Menu Sluiten

Leden

Deze pagina is er speciaal voor onze leden. Je vindt hier zaken zoals de activiteiten agenda, de GSA-shop, en nog veel meer!

Activiteitenagenda

Ook dit seizoen heeft GSA weer een aantal leuke en gezellige activiteiten voor haar leden opgesteld. De planning ziet er als volgt uit!
– 01-09-2019: Fietstocht
– 06-11-2019: Bowlen
– 04-01-2020: Nieuwjaarsborrel
– 01-02-2020: Etentje
– 05-04-2020: Bingo
– 02-05-2019: Clubkampioenschappen (scroll naar onder voor meer info!)

Hou jullie email in de gaten voor updates omtrent deze activiteiten. Mocht je graag mee willen, dan horen we dit uiteraard graag! Op dit moment bestaat de activiteitencommissie uit: Dorien Bakker-Ooms, Jeroen Hendricks, Rob van Wanrooy, Wim Walraven en Koen Vasse. Voor meer informatie over de activiteiten kun je dus bij een van hen terecht, of mailen naar het activiteiten-mailadres: Klik daarvoor hier!

Borrels

Zo nu en dan organiseert GSA ook gezellige borrels. Deze vinden meestal plaats op de zaterdagmiddag/avond in onze vaste stamkroeg de Taboo Kantine. De eerst volgende borrel staat gepland op: 11 januari 2020 en zal aanvangen vanaf 17:00 uur. Let op, vanaf 6 uur is het Happy Hour in de Taboo! Dat wil je niet missen toch?

GSA-Shop

Naast activiteiten levert GSA ook zo nu en dan kleding aan de leden.
De huidige badkleding-stijl van GSA ziet er als volgt uit:

GSA-stijl voorkant GSA stijl achterkant
Wil je graag een van deze items bestellen, laat het ons dan weten: klik hier.

GSA-clubkampioenschappen

Op zaterdagavond 2 mei worden weer de GSA-clubkampioenschappen gehouden. Aansluitend gaan we onder het genot van een drankje nog even na kletsen. Zie deze avond vooral om elkaar te ontmoeten en op een ontspannen wijze je favoriete afstand(en) te zwemmen. Om de drempel zo laag mogelijk te houden kun je op de avond zelf bepalen welke nummers je wilt gaan zwemmen. Kortom het wordt een leuk en gezellig avondje. Alle afstanden, van 25-, 50- en 100 meter (incl. de wisselslag), komen aan bod. Er is geen beperking op het aantal afstanden dat je wilt zwemmen. Zet zaterdag 2 mei dus vast in je agenda!

Locatie: Marnix bad
Verzamelen: 19:45
Inzwemmen: 20:00
Start/eind: 20:15 – 22:00