Menu Sluiten

GSA 25 jaar

Het komende jaar – 2022 – is een jubileumjaar voor GSA. Dan bestaat onze zwemvereniging namelijk 25 jaar! Het was op 23 januari 1997 dat twee GSA-leden de oprichtingsakte van de vereniging ondertekenden. 25 Jaar Gay Swim Amsterdam, een bijzonder jubileum dat we komend jaar uitgebreid willen gaan vieren. Om deze reden is er dan ook besloten om een jubileumcommissie op te richten. Deze bestaat uit Dia Huizinga, Peter Veer en Kees Karsten. Ook Dirk van Leeuwen heeft een belangrijke rol vervuld in deze commissie

Elk kwartaal een evenement

De jubileumcommissie heeft de volgende plannen bedacht. elk kwartaal, steeds op of rond de 23ste van de maand, vindt er een evenement plaats, met daar aan gekoppeld een speciale jubileum uitgave van ons aloude BlubBlad (op papier, fullcolor!). Kort samengevat: we gaan feesten, zwemmen (binnen en buiten) en als afsluiting is er een GSA-congres over homo/lesbische/queer-sport.

In de drop-down van deze pagina staat voor alle vier de evenementen meer informatie. Duik er alvast in, en bereid je voor op een spetterend jaar!

We willen vooral dat zoveel mogelijk leden aan het jubileum deelnemen, ook bij het organiseren van de
verschillende onderdelen. Of je nu lang lid bent of kort lid of lid was en weer bent geworden, jouw bijdrage zal de
feestvreugde alleen maar vergroten. GSA is immers ONZE vereniging en alleen samen en met elkaar maken we er
een vrolijk, feestelijk en gedenkwaardig jaar van. Welke nationaliteit of welke vaardigheid je in het water ook hebt,
je kunt vast en zeker een mooie bijdrage leveren. Je kunt je aanmelden bij de jubileumcommissie

Blubblad

Zoals genoemd wordt er, gekoppeld aan elk kwartaal, een speciale uitgave van het BlubBlad uitgebracht. Deze worden t.z.t. uitgedeeld aan onze leden. Daarnaast zullen ze ook digitaal beschikbaar komen op deze pagina. Hieronder kun je door alle blubBladen tot nu toe bladeren. Veel leesplezier!