Menu Sluiten

Wedstrijden

Wedstrijdoverzicht

Komend seizoen staan onderstaande wedstrijden op de planning!

FEBRUARI
– 17 – 19 februari: Wenen Valentine 

MAART
– 31 maart – 2 april: Dusseldorf 

MEI
– 4 – 7 mei: Amsterfoort, ONMK Lange baan
– 5 – 7 mei: Praag 
– 26 – 28 mei: Parijs

JUNI
– 23 – 25 juni: Hamburg
– 25 – 30 juni: Londen IGLA

JULI
– 26 – 29 juli: Bern Eurogames

SEPTEMBER
– 02 september: Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen (ONGZ) / Ketelbinkie Jubileum toernooi

NOVEMBER
– 3 – 11 november: Hongkong Gay Games
– 3 – 11 november Guadalajara Gay Games 

Deze wedstrijden zijn opgenomen in ons jaarprogramma. Aan de hand hiervan wordt ons trainingsprogramma gemaakt om je zo goed als mogelijk voor te bereiden om het maximale uit jezelf te halen op weg naar die podiumplek. Behalve de ONMK zijn de andere wedstrijden aangemerkt als hoofd speerpunt wedstrijden. Iedereen kan hieraan deelnemen van jong tot oud en van beginner tot de meest ervaren zwemmer. Wedstrijdervaring is niet nodig. Heb je interesse en wil je meer informatie dan staan de ervaren zwemmers je graag te woord.

Open water wedstrijden

Dit overzicht wordt binnenkort weer geüpdatet

Club records

GSA heeft van de afgelopen jaren haar club records bijgehouden in een Excel bestand welke je kan vinden op de ‘Downloads‘ pagina, onder de knop ‘Over GSA’.

KNZB-Startlicentie

Wil je een keer mee doen aan een wedstrijd? Dat kan natuurlijk! Het is echter wel belangrijk dat jouw deelname aan de KNZB wordt doorgegeven. Hier staat ook een kleine prijs tegenover: de startlicentie. Het is mogelijk om per wedstrijd een ‘dagstart’-licentie aan te vragen, maar ook kan je een abonnement voor een jaar afsluiten. Als vereniging zijn we verplicht om deze licentie te betalen. Doen we dit niet, dan volgt er een boete. Het is dus erg belangrijk dat, als je mee wil doen, je dit doorgeeft aan ons. Wij zullen dan een startlicentie voor je regelen.

Wil je graag een startlicentie aanvragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Naam

  Geslacht manvrouw

  Geboortedatum

  Email-adres

  Voor welk toernooi wil je je aanmelden?

  Op welke datum is het toernooi?