Menu Sluiten

Word lid!

Proefzwemmen

Op zoek naar een nieuwe sport, maar geen idee of zwemmen echt wat voor jou is? Of ben je op zoek naar een nieuwe vereniging en benieuwd of GSA wat voor jou is? Kom dan eens een keer meezwemmen! Stuur ons een email, of stuur een berichtje op Instagram of Facebook, en we nemen je graag een keer mee naar het zwembad.

Hebben we je kunnen overtuigen om bij ons te blijven zwemmen, dan wordt je verzocht het inschrijfformulier onder aan deze pagina volledig in te vullen en te verzenden. Onze secretaris zal je inschrijving verwerken en de penningmeester zal contact met je opnemen om de betaling van het lidmaatschap te voltooien. Voor meer informatie over de kosten van het lidmaatschap en bijbehorende betalingsreglementen, zie het kopje hieronder.

Lidmaatschap en contributie

Het lidmaatschap van GSA loopt van 1 september tot 31 augustus. De contributie voor GSA bedraagt € 335,- per jaar. Leden met een geldige stadspas of jonger dan 30 jaar krijgen 25% korting en betalen € 250 als ze een kopie van de betreffende kaart of legitimatiebewijs naar ons email-adres sturen. Word je later in het seizoen lid, dan wordt de contributie naar rato berekend. Mocht je als nieuw lid gedurende de eerste drie maanden besluiten je lidmaatschap niet te willen voortzetten, dan kun je de penningmeester verzoeken het resterende bedrag te restitueren.

LidmaatschapKosten
Reguliere contributie€ 335
Stadspas of < 30 jaar (25% korting)€ 250
Contributie wordt naar rato berekend op het moment van inschrijven

Contributie

De jaarcontributie dient uiterlijk op 1 september te zijn bijgeschreven op ING rekening NL70INGB0007498703 ten name van Gay Swim Amsterdam. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen te betalen. Dit kan uitsluitend door een machtiging tot incasso in te vullen en aan de penningmeester af te geven of op te sturen naar de penningmeester. Klik hieronder op de knop “Download” voor het machtigingsformulier. Als je al eerder een machtiging hebt afgegeven, dan hoef je nu niets te doen. De contributie wordt dan automatisch in 4 termijnen afgeschreven.

Huishoudelijk Reglement

Naast de officiële statuten heeft GSA een door de leden vastgesteld huishoudelijk reglement (HR) met daarin belangrijke informatie over lidmaatschap, trainingen en etiquette. Klik op de knop “Download” om het HR te downloaden.

Inschrijfformulier

  Roepnaam:

  Voorletter(s):

  Achternaam:

  Geslacht: ManVrouwAnders

  Adres:


  Geboortedatum:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Inschrijven per:

  Ik meld me aan voor: :
  ZwemlidmaatschapVriend van GSA

  Indien je jonger dan 30 jaar bent of in het bezit van een stadspas krijg je bij ons 25% korting op het lidmaatschap. Kruis hieronder aan of je in aanmerking wil komen voor deze kortingsregeling:
  GeenJonger dan 30 jaarStadspas

  Wil je nog iets extra's aan ons kwijt?