Menu Sluiten

Vrienden van GSA

Vrienden van GSA

Ben je oud-lid van GSA, en wil je toch nog graag af en toe meezwemmen? Als VRIEND (x/v/m) ondersteun je de trainingsmogelijkheden die GSA haar leden kan bieden en houd je binding met onze vereniging. Daarnaast hebben vrienden de mogelijkheid om tien keer per seizoensjaar mee te trainen.

Wil je vriend worden, dan betaal je € 80 per jaar. Je mag dan 10x per seizoen meetrainen. Ook is het als vriend mogelijk via GSA een KNZB jaar-startlicentie voor een kalenderjaar te verkrijgen waarmee je aan wedstrijden en toernooien mee kan doen. Hiervoor betaal je € 50,- extra.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en kosten.

  • Vriend actief: info GSA + 10x meetrainen: € 80,-
  • Vriend actief + startlicentie: info GSA + 10x meetrainen + startlicentie: € 130,-

Als je besluit vriend te worden, laat het dan de secretaris weten en  maak het betreffende bedrag over op bankrekening NL70INGB0007498703 t.n.v. Gay Swim Amsterdam, Amsterdam o.v.v. “Vrienden van GSA”.

PS: Het vriendenprogramma is bestemd voor oud-leden van GSA. Het maakt niet uit hoe lang geleden je lid was. Je kunt je huidige lidmaatschap om laten zetten in een vriendschap, maar het programma is niet bedoeld voor nieuwe zwemmers. Wil je komen zwemmen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Dan raden we je aan je een proefles te nemen! Daarvoor kun je ons emailen, of op social media een berichtje sturen.